HTML

Blog.hu magyarsouthpark

Friss topikok

Linkblog

Képek 1

2008.07.22. 19:37 veba4

Stan Marsh: 8 éves a négy főszereplő egyike 3.-os illetve a 4. éved közepétől 4.-es. Az apja Randy Marsh alkoholista, geológus, és rettentő hülye. A nővére erőszakos és undorító fogszabályzót hord xD. Az anyja rend mániás és stan-t leszámitva ő az egyetlen normális ember a családban. Nagyapja, aki velük él rettentő önérzetes és megakrja ölni magát! Szerelmes Wendy Tésztaburger-be (ilyen nevet:P) és mindig elhányja magát mikor vele beszél.

 

 

 

 

 

 

Eric Cartman: A főszereplő négyes újabb tagja. Rasszita, kövér, szemét, talpnyaló, lusta, kizsákmányoló, rettentő jó beszólásai vannak és szivatja kyle-t mert zsidó. Igazából nem tudni, hogy a többiek mért türik meg őt, de az biztos, hogy nincs jó hatással rájuk:P. Folyton azzal próbálkozik, hogy valahogy szerezzen 1 millió dollárt, de ez sosem sikerül neki. Anyja(később kiderül, hogy az apja) mindent megenged neki. Ezen kivül még van egy macskája, cicus, akit mindig megver ha rosszul viselkedik, később pedig szerezz egy disznót is,Fluffy-t, és vele is hasonlóan bánik.

 

Kyle Broflovski: Egy zsidó családból származik ( a csapat 3. tagja), Stan a legjobb haverja, Cartman legnagyobb ellenfele gyakran győzi is le(gyakrabban, mint Cartman őt:P). Anyja és apja, valamint kistestvére is zsidó(akit IKE-nak hivnak és igazából Canadai csak örökbe fogadták). Az epizódok taulságainak 80%-át az ő szájából halhatjuk.

 

 

 

 

 

 

Kenny McCormick: Csoró és gyakran kicsinálják. Cartman pont a csorósága miatt szokta őt szivatni. Sok minden nem történik vele és elég kevés epizód szól is róla. A négyesből ő szerepel a legkevesebb epizódban. Egy rövid ideig ki is marad  néhány részből mikor meghal...ekkor társai sok mindenkivel helyetesitik(Tweek, Butters néha még Törcsivel is).

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát ők lennének négyen a South Park főszereplői: Egy zsidó, egy csoró, egy hájas disznó és egy olyan aki ezekkel barátkozik(:P).

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsouthpark.blog.hu/api/trackback/id/tr62580509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása