HTML

Képek 2

2008.07.24. 14:06 veba4

Mr. Mmkay: Az iskola ,,pszichomókusa" :D. Szüleihez hasonlóan óriási a feje. Szinte alig szó róla rész és kevésbe is szerepel. Nekem a kedvenc részem róla mikor kipróbálja az alkoholt a cigit és a drogot is :D....

 

 

 

 

 

Tweek: Tweek a négy főszereplő (Stan,Kyle,Cartman,Kenny) osztálytársa és szülei kávéval itatják, ezért hiperaktív. Minden félét bemesél magának és mindentől fél. Mikor Kenny meghal is kimarad pár epizódból, akkor ő lesz a negyedik tag.

 

 

 

 

Token: Az egyetlen fekete srác a 3.-ban, így Cartman gyakran szivatja ezért:D. Szülei a város leggazdagabb emberei. Így fogalma sincs róla mi a nélkülözés. Jól játszik a basszus gitáron, így még Cartman együtesébe(Hit+1) is bekerül:P.

 

 

 

 

 

 

Chef bácsi: Az iskola szakácsa. Szinte mindig segít a gyerekeknek. A 10. évadig szerepel míg az első részben meghal(habár felélesztik Dart Chef-ként). Hobbijai: Éneklés, nők húzogatása:D.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsouthpark.blog.hu/api/trackback/id/tr76583495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása